Правила коришћења

Коришћењем сајта Центра за основну полицијску обуку Министарства унутрашњих послова (у даљем тексту: ЦОПО сајт) добровољно и неопозиво прихватате ове услове коришћења.

Сагласни сте да ћете користити ЦОПО сајт само у законским оквирима. ЦОПО сајт се не сме користити за слање и објављивање материјала који су непрофесионални, агресивни, увредљиви, непристојни, претећи или незаконити и који крше ауторска права, права на поверљивост, приватност и друга права, као и за ширење циркуларних писама и нежељене поште.

Не смете заобићи нити покушати да заобиђете мере безбедности, укључујући ометање комуникације с ЦОПО сајтом на било који начин, или покушати да измените садржај ЦОПО сајта осим ако то није изричито дозвољено.

Сигурност података и одрицање од одговорности

У циљу сигурности ЦОПО сајта, на мрежи се прати сав саобраћај како би се идентификовали неовлашћени покушаји постављања или промене садржаја, као и сваки други покушај који може да проузрокује штету на ЦОПО сајту или рачунарском систему.

Информације о корисницима који су послали своје податке ради добијања одговора на упит се могу користи од стране лица која су овлашћена за обављање послова спречавања и сузбијања криминалитета у складу са законом. Сви који користе ЦОПО сајт као и рачунарски систем који га подржава, изричито пристају на овакво надгледање, а уколико оно покаже злоупотребу или криминалне радње, може се искористити за пријаву надлежним органима.

ЦОПО сајт обезбеђује сигурност података које нам достављате путем индустријски стандардизованих физичких, електронских и управљачких процедура. ЦОПО сајт користи SSL – енкрипцију како би се повећала сигурност преноса осетљивих података. Унутар ЦОПО сајта подаци се чувају на контролисаним серверима са ограниченим приступом.

ЦОПО сајт користите на сопствени ризик. Министарство унутрашњих послова није одговорно за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем ЦОПО сајта или његовог садржаја. С обзиром да се ниједан пренос информација преко Интернета не може сматрати потпуно сигурним, не можемо гарантовати сигурност размене података између Вас и ЦОПО сајта.