Молимо све наше пријатеље на Фејсбуку, као и остале који нам се е-поштом обраћају, да претходно провере да ли се информације које траже већ налазе на нашем сајту.

Да бисмо могли прецизно и благовремено одговарати, молимо кандидате да наведу пуно име и презиме, полицијску управу за коју су конкурисали као и своју адресу.

Језичке раскрснице
2.26 MB 157 преузимања

Полицијске управе РС и општине које им припадају
231.84 KB 437 преузимања

  • За информације, питања, предлоге и коментаре у вези са селекцијом, пишите нам на мејл selekcija@copo.edu.rs.

  • За остале теме, и даље нам се обраћајте на мејл адресу office@copo.edu.rs.

  • За информације од јавног значаја у вези са основном полицијском обуком, пишите на мејл адресу zoran.niciforovic@copo.edu.rs

Можда у ствари тражите неког другог

За све у вези са Средњом школом унутрашњих послова „Јаков Ненадовић”, пишите на мејл selekcija@ssup.edu.rs или info@ssup.edu.rs.

У вези са обуком за ватрогасце-спасиоце, пишите на мејл Националног тренинг центра за ванредне ситуације ntc_vs@mup.gov.rs.

За све информације везане за надлежност полиције (укључујући конкурсе за Жандармерију, Специјалну антитерористичку јединицу и друга радна места у Министарству унутрашњих послова) пишите на мејл info@mup.gov.rs.

У вези са студијама на Криминалистичко-полицијском универзитету, обратите се на мејл rektorat@kpu.edu.rs или посетите сајт https://www.kpu.edu.rs.

У вези са обуком комуналне милиције, информишите се преко сајта Министарства државне управе и локалне самоуправе https://mduls.gov.rs.