Добро дошли!


Srećna nova 2021 Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици једина је установа за основну обуку полиције у Републици Србији.

Од 2007. овде се обучавају девојке и младићи који су већ завршили средњу школу. Настава је предметно-модуларна, траје до годину дана и реализује се у учионицама и објектима у кругу Центра.

Процес трансформације Средње школе унутрашњих послова у Центар за основну полицијску обуку почео је 2005. године.

До августа 2009. паралелно је радила Средња школа унутрашњих послова (СШУП) и Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО). Тада је своје школовање завршила последња, 38. класа ученика Школе, уписана по старом Наставном плану и програму.

 


 

 

 

Упис у Центар - конкурс и селекција

Основна полицијска обука - шта и где уче будући полицијски службеници?

Како стићи до Центра?

 

 

Догађаји

Хуманост и у доба короне

1_4 Пандемија корона вируса донела је нову стварност људима широм света. Страх од неизвесности како ће и када завршити пандемија која је до сада однела на хиљаде живота, оставила је људе у паници и настојању да се прилагоде на нову свакодневницу.

Промоција 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку

Промоција 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку Свечана промоција 536 полазника 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку, који су примљени у радни однос у Министарство унутрашњих послова, одржана је у Наставном центру „Макиш“ 24.9.2020. године.

Промоција 21. класе Центра за основну полицијску обуку

Промоција 21. класе Центра за основну полицијску обуку Полазници 21. класе Центра за основну полицијску обуку, као нови припадници полиције представљени су на централној манифестацији обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције 7.6.2020. године.

Обавештење о конкурсу за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку и о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица

Обавештење о конкурсу за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку и о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица Министарство унутрашњих послова обавештава да се наставља поступак избора кандидата који су се пријавили на Конкурс за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку и кандидата који су се пријавили на Конкурс за упис 200 полазника на Основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица.

Конкурс за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку

Конкурс за упис 1060 у Центар за основну полицијску обуку КОНКУРС ЈЕ ЗАТВОРЕН. Министарство унутрашњих послова уписаће у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици укупно 1060 полазника на стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајца, саобраћајног полицајца, граничног полицајца.

Обавештење о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица

Обавештење о конкурсу за ватрогасце-спасиоце Министарство унутрашњих послова обавештава кандидате који нису били у могућности да предају документацију по Конкурсу за упис 200 полазника на Основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица, објављеном 05. марта 2020. године у дневном листу „Политика“ са предвиђеним трајањем до 20. марта 2020. године.

Едукативни час „Примена техника борилачке вештине Аикидоа“

аикидо_1 11. март 2020. година. Још једна среда и нестрпљење у спортској хали пред још један, осамнаести по реду, едукативни час. Овога пута тема и више него интересантна „Примена техника борилачке вештине Аикидо”.

Обавештење о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица

Обавештење о конкурсу за ватрогасце-спасиоце Министарство унутрашњих послова обавештава кандидате који нису у могућности да предају документацију по Конкурсу за упис 200 полазника на Основну обуку припадника ватрогасно–спасилачких јединица, објављеном 05. марта 2020. године у дневном листу „Политика“ са предвиђеним трајањем до 20. марта 2020. године...

Основна полицијска обука из угла жене

Основна полицијска обука из угла жене Погледајте прилог под називом „Полицајка" који је о основној полицијској обуци из угла жене снимила Прва телевизија и емитовала га 9. марта 2020. године у емисији „Exploziv".

Путокази 2020

Путокази 2020 Министарство унутрашњих послова, заједно са Криминалистичко-полицијским универзитетом, традиционално је узело учешће на 15. Међународном сајму образовања „Путокази”, на Новосадском сајму, 4. и 5. марта 2020. године.

Међународни дан сећања на погинуле полицијске службенике

Међународни дан сећања на погинуле полицијске службенике 6.март 2020. године... двориште Центра... постројене све три класе полазника, раме уз раме запослени и руководство Центра. Слика која остаје у сећању... а сећање је једини сведок да си имао неког ко можда и није био твој.

Конкурс за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица

Конкурс за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица КОНКУРС ЈЕ ЗАТВОРЕН 25. МАЈА 2020. ГОДИНЕ Министарство унутрашњих послова расписује конкурс за упис 200 полазника на стручно оспособљавање за обављање ватрогасно-спасилачких послова. Конкурс је отворен од 5. до 20. марта 2020. године. Детаљније...

За обавештења са сајта, упишите мејл

Пријавите се маилинг листу

Издвајамо

Тренутно није отворен конкурс

Обавештавамо кандидате који су се пријавили на конкурс за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку од 21.5.2020. године, да приликом доласка на квалификациони испит са собом понесу заштитну маску за лице, јер је ношење заштитних маски за лице у Центру ОБАВЕЗНО . Уколико се не буду придржавали наложене мере, неће им бити дозвољен улаз у Центар.

#будиодговоран

ЦОПО ПРОМОТИВНИ СПОТ

У Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици тренутно  је у току селекција кандидата по  Конкурсу за основну полицијску обуку објављеном у мају 2020. године.

МАПА ПУ И ОПШТИНА

Уредба о стручном оспособљавању и усавршавању у Министарству унутрашњих послова

Основна полицијска обука - члан 32.

Електронска адреса (имејл) 

Молимо све наше пријатеље на Фејсбуку, као и остале који нам се е-поштом обраћају, да претходно провере да ли се информације које траже већ налазе на нашем сајту.

За информације, питања, предлоге и коментаре у вези са селекцијом, пишите нам на мејл selekcija@copo.edu.rs.

За остале теме, и даље нам се обраћајте на мејл адресу office@copo.edu.rs.

Да бисмо могли прецизно и благовремено одговарати, молимо кандидате да наведу пуно име и презиме, полицијску управу за коју су конкурисали као и своју адресу.

У вези са обуком за ватрогасце-спасиоце, пишите на мејл Националног тренинг центра за ванредне ситуације ntc_vs@mup.gov.rs.

У вези са обуком комуналне милиције, информишите се преко сајта Министарства државне управе и локалне самоуправе mduls.gov.rs.

28. јануар 2020. године

 

 

 

Календар догађаја

Децембар, 2020     *    *
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Анкета

British Council OSCE Mission to SerbiaКорисни линкови