Одбор за одбрану и унутрашње послове
  Контактирајте са  нама у вези  Одбор за одбрану и унутрашње послове  

Контактирајте нас за више информација
X


Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове Скупштине Србије - председница Марија Обрадовић, заменик председника Бојан Костреш, секретар Милан Чуљковић и њихови сарадници, посетили су 21. 10. 2014. године Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици. Истог дана Одбор је у Новом Саду одржао седницу поводом напада на локале у Војводини, до којих је дошло након инцидента на фудбалској утакмици Србија-Албанија.
Са безбедносном ситуацијом у Центру упознали су их др Божидар Оташевић, заменик начелника Управе за стручно образовање, оспособљавање, усавршавање и науку, начелница Биљана Пушкар и  представници Центра. 
Гости су имали прилику да сазнају како се обучавају полицајци у Србији, да виде објекте у којима се изводи настава и да чују са каквим се проблемима суочава Центар.
 
Госпођа Обрадовић је изјавила да је изузетно задовољна што се налази у Центру који је Европска комисија оценила највишом оценом. Она је похвалила рад Центра и истакла да обуку полажу полазници и полазнице различитих националости, а њихова права се у потпуности поштују.
 
 
Јасна Обрадовић
 
Претходна страна   Горе