Велико пролећно спремање
  Контактирајте са  нама у вези Велико пролећно спремање  

Контактирајте нас за више информација
X


COPO iz vazduha

 

Центар за основну полицијску обуку, једини у Србији, налази се у Сремској Каменици на северним падинама Фрушке горе. Смештен је на простору од скоро 15 хектара на којем се налазе објекти у којима се одвија настава, практична обука, интернати и ресторан, као и објекти за логистичку подршку - укупно око 22.000 m² корисне површине.
 
Поред редовног одржавања, као и свака добра домаћинска кућа, и ове године смо правили велико пролећно спремање. Организована је радна акција, па су тренери и остали запослени пружили подршку малобројном особљу, задуженом за одржавање Центра. Уређене су цветне леје, као и парковски простор под дрвећем.
 
 
 
 
Дан планете Земље, 22. април, био је повод да се ово велико пролећно спремање прошири и на Фрушку гору. Тридесеторо запослених из Центра придружило се акцији чишћења, коју је организовао Национални парка Фрушка гора. 
 
 
 
У част доласка многобројних гостију на свечаност поводом промоције полазника 12. класе у полицајце приправнике, главна школска зграда - стара дама из 1850. године - добила је нова дворишна врата, а вредне руке наших „теткица“ угланцале су стакла прозора из XIX века.

Уређење круга је редован задатак полазника Центра  

 

  
 

 

 

  

 
Претходна страна   Горе