ВАЖНА ОБАВЕШТЕЊА о конкурсу од 21.5.2020.
  Контактирајте са  нама у вези ВАЖНА ОБАВЕШТЕЊА о конкурсу од 21.5.2020.  

Контактирајте нас за више информација
X


Кандидати наведени у списку примљених ће бити полазници:
25. класе (свршени студенти Криминалистичко-полицијског универзитета (КПУ),
26. класе стручног оспособљавања за  радно место саобраћајни полицајац,
27. класе стручног оспособљавања за радно место гранични полицајац,
28. и 29. класе стручног оспособљавања  за радно место полицајац.

Полазници 25, 26. и 27. класе започели су обуку 1. фебруара 2021. године, а почетак обуке 28. и 29. класе планиран је за 22. март 2021. године, о чему ће кандидати бити благовремено обавештени писаним путем.

Кандидати који су примљени на стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајца, са подручја Полицијске управе за град Београд, Полицијске управе у Бору, Ваљеву, Врању, Зајечару и Зрењанину, ће бити полазници 28. класе. Полазници 28. класе су обавезни да дођу у Центар за основну полицијску обуку 20. марта 2021. године, до 10 часова.
 
Кандидати који су примљени на стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајца, са подручја Полицијске управе у Јагодини, Кикинди, Крагујевцу, Краљеву, Крушевцу, Лесковцу, Нишу, Новом Саду, Новом Пазару, Панчеву, Пироту, Пожаревцу, Пријепољу, Прокупљу, Смедереву, Сомбору, Сремској Митровици, Суботици, Ужицу, Чачку и Шапцу, ће бити полазници 29. класе. Полазници 29. класе су обавезни да дођу у Центар за основну полицијску обуку 21. марта 2021. године, до 10 часова.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом изазваном SARS COV-2 вирусом на територији Републике Србије, неопходно је да примљени кандидати до доласка у Центар, ОБАВЕЗНО поштују прописане епидемиолошке мере,  ради здравствене безбедности свих полазника и запослених у Центру, како би се основна полицијска обука благовремено и несметано реализовала.

Приликом доласка у Центар ОБАВЕЗНИ СТЕ да донесете  и потврду о вакцинацији и ревакцинацији против вируса COVID (прва и друга доза вакцине), или негативан PCR тест на COVID вирус, а који није старији од 72 сата.

Кандидату који буде позитиван на вирус COVID или има симптоме наведене заразне болести, биће ОНЕМОГУЋЕН улазак у Центар.

Неопходно је да кандидати до доласка у Центар, регулишу све обавезе у вези са израдом или продужењем важења личних докумената, регистрацијом возила, статусом на образовним институцијама (започето школовање и сл.).

С обзиром на то да због актуелне епидемиолошке ситуације, примљени кандидати неће моћи да напуштају круг Центра, потребно је да са собом понесу довољно средстава за личну хигијену, доњег веша, као и остало неопходно за редовно функционисање (нпр. новац, платне картице, суплементи...).

 
УНОШЕЊЕ ХРАНЕ У ЦЕНТАР НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО.

 

Претходна страна   Горе