У току је пријемни испит
  Контактирајте са  нама у вези У току је пријемни испит  

Контактирајте нас за више информација
X


Од 11. 6. 2014. почео је пријемни испит за кандидате који испуњавају услове Конкурса за упис у ЦОПО, расписаних 10. и 25. марта ове године. 

Кандидати ће позиве добијати преко својих полицијских управа (ПУ).
 
Узимајући у обзир ситуацију у којој се налази становништво Београда, Ваљева и Сремске Митровице,  кандидати са ових подручја бићете позвани на крају.
 
Прво ће бити позвани кандидати за ПУ у Бору,  а затим за полицијске управе у: Врању, Кикинди, Пожаревцу, Суботици, Ужицу, Зајечару, Зрењанину, Јагодини, Крагујевцу, Нишу, Панчеву, Прокупљу, Сомбору, Ваљеву, Сремска Митровица и ПУ за град Београд.
 
У Центру се дневно провери око 80 кандидата.
Пошто позвани кандидати треба да буду у Центру заказаног дана у 7.30, саветујемо да дневни ритам прилагоде томе. Препоручујемо да неколико дана пре испита одлазе раније на спавање и устају око 6 сати. На испит треба да дођу одморни.
Не би требало да пију газирана пића (кока-кола и сл.), а ако је могуће ни лекове.
Припреме за тест физичке спремности не би требало оставити за дане непосредно пре полагања пријемног испита, да не би дошло до премора и упале мишића.
Требало би поновити градиво из Правописа. Да би се припремили за тест опште информисати, кандидати могу пратити квизове и средства информисања.
 
Детаљније о процедури пријемног испита можете сазнати  овде .
 
Све провере су елиминационе.
 
Трошкове за специјалистичке лекарске прегледе уплаћују само они кандидати који задовоље све провере у Центру.  Трошкови специјалистичких лекарских прегледа могу се уплатити на Пошти у Сремској Каменици.
 
Онима који не испуњавају формалне услове Конкурса биће враћена документа, као и онима који не положе квалификациони испит.
 
 
 
 
Претходна страна   Горе