Трећи Семинар о руковођењу
  Контактирајте са  нама у вези Трећи Семинар о руковођењу  

Контактирајте нас за више информација
X


Отварајући семинар Наука о руковођењу - Ситуационо и комуникацијско руковођење,  одржан 20. и 21. маја 2013. у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, начелница Центра Биљана Пушкар је цитирала Конфучијеву изреку: „Што је у држави боља музика, боља ће бити држава“ и додала да је посебно значајно за квалитет музике какав је диригент. Са познатом тврдњом, као и са чињеницом да је изузетно важно како су обучени руководиоци, сасвим се сложио референт на овом Семинару, господин Алберт Хефнер, виши полицијски саветник из Президијума Баварске полиције у приправности.
   
- Посебан је изазов организовати семинар за руководиоце. Шта могу ново да вам кажем? Био сам у вашем Центру пре две године. Много сам научио од вас и волим да се вратим овамо - каже господин Хефнер који је захваљујући Фондацији „Ханс Зајдел“ из Минхена и њеном Представништву у Београду већ одржао два семинара на тему „Руковођење у демократским организацијама“ - први део у марту 2010. и други у мају 2011. године.- Ја сам желео да на овом Семинару међу учесницима буду и они који су били на неком од претходна два. Драго ми је што од вас 30-ак неке препознајем.
Данас ћемо се бавити руковођењем у личном односу, а сутра руковођењем са стратешке тачке гледишта. Нисмо штампали никакав материјал за вас, јер хоћу да вам понудим примере са најсвежијим информацијама. Надам се да ћете, уместо на папиру, понети нешто у глави и у срцу.Јасна Обрадовић
 

Претходна страна   Горе