Стигла трећа класа
  Контактирајте са  нама у вези Стигла трећа класа  

Контактирајте нас за више информација
X


Понедељак, 24. 8. 2009. године, био је први радни дан за полазнике треће класе Центра за основну полицијску обуку. На самом почетку обуке, тог првог јутра, поздравили су их начелник Управе за стручно образовање, оспособљавање, усавршавање и науку, мр Јанош Копас и директорка Школе - Центра Биљана  Пушкар. Господин Мирослав Мијаиловић је затим представио полазницима све тренере и наставнике који учествују  у реализацији обуке, начелника класе и менторе котренере.

Нови полазници стигли су у Сремску Каменицу претходног дана, у недељу.  
Прво су прошли лекарски преглед.


     

Иако су сви кандидати који су положили пријемни испит били на детаљним лекарским прегледима у Београду, овде су још једном прегледани - рекла нам је др Бранка Вујић. - Пошто је од тада прошло већ неколико месеци, чим су стигли, проверили смо да ли неко од њих можда има температуру и неки од симптома новог грипа Н1 Х1. На срећу, нико од њих није имао никакво инфективно обољење и сви су могли ући у колектив.

Њихове собе чекале су их у у тзв. новом интернату, који су у мају ове године напустили питомци 38. класе.          

-  Ова генерација је бројнија од претходне две - каже њихов начелник Лазо Ђукић. - Има 158 полазника, па су подељени у осам водова. Полако се навикавају на овај начин обуке и настава тече очекивано.

Већ у недељу, пре ручка, отишли су у магацин и задужили опрему.


                

А овако је изгледала прва, пробна, смотра испред спортске хале. Полазници су могли да виде где ће се постројавати током своје обуке у Центру.              

                                                                                                                                             Јасна Обрадовић


 

Претходна страна   Горе