Спортски дан у Центру
  Контактирајте са  нама у вези Спортски дан у Центру  

Контактирајте нас за више информација
X


Центар за основну полицијску обуку је организовао за своје полазнике спортски дан у малом фудбалу 23.3.2019. године. Четири екипе, четири срца Центра куцали су као једно.

Спортски дан у Центру, у духу пролећа, донео је лепо расположење, како учесницима у такмичењу, тако и полазницима који су навијали за своје колеге. Ништа мању улогу у овом догађају нису имале ни старешине, које су допринеле да овај догађај остави упечатљив утисак на све полазнике и њихов боравак у Центру.

Дан је протекао у  веселом расположењу полазника који су својим навијањем, са пуно жара, стајали уз своје класиће до самог краја такмичења. Борба се неумитно водила и на терену и ван њега, али је коначан резултат био тај да са поносом можемо рећи да су екипе показале оно што најбоље умеју, а то је борбени дух и пожртвованост на терену.
   

Наши полазници, који су квалификовани за улогу судије, праведно и крајње професионално одрадили су свој посао. Није било тешко судити у оваквим утакмицама, јер је коректна игра, без пуно прекршаја  на крају показала да се ради о изузетним екипама и момцима који су пре свега спортисти. Пехаре, који су чекали своје освајаче, уручио је капитенима тимова начелник Центра пуковник полиције Желимир Мрдаљ.

4. место - 19. класа

3. место - 18. класа

2. место -  17.класа

1. место-  20. класа

Испред сваког тима, на месту „селектора&рдqуо;, од почетка до краја турнира, стајали су начелници класа. Испред 17. класе потпуковник полиције Жељко Секулић, 18. потпуковник полиције Душан Мићуновић, 19. капетан полиције Винко Тривуновић, док је испред победничке 20. класе поносно стајао њихов начелник, мајор полиције Вељко Адамовић, који је скромно изјавио да је од самог почетка чврсто веровао у своје момке. 

„Ја лично не верујем у случајности. Успешни људи су они који сами стварају своје шансе", истакао је начелник 20.класе Вељко Адамовић.

На крају овог дивног спортског дана остаје нада да ће оваквих догађаја у Центру бити све више, зато што је ово један од разлога да се на леп и користан начин сви окупимо, уживамо у лепом дружењу и стекнемо нова искуства, јер сви наши снови могу постати стварност, уколико имамо храбрости да их следимо.

 

Текст: Маријана Милановић

Татјана Сошић 17/11

Фотографије: Стефан Ранђеловић 18/2

23.март 2019. година

 

Претходна страна   Горе