Седми Фестивал оптимизма
  Контактирајте са  нама у вези Седми Фестивал оптимизма  

Контактирајте нас за више информација
X


Baby exit На седмом Фестивалу оптимизма  представила се и наша школа. Била је једна од многих која је имала прилике да наступи на Петроварадинској тврђави на овогодишњем Беби егзиту 17. и 18. маја 2008. године.

Приказујући своје знање из разних области полицијског посла, привукли смо пажњу многих посетилаца. Прикази ситуација у којима се могу наћи полицајци привукли су пажњу многих малишана који нису били сигурни да ли је реч о вежби, или се све то стварно догађа.
Кадети 4. разреда су кроз хапшења, легитимисања и друге послове полиције оставили упечатљив утисак. Деца су била запањена. Поред тога могла су да разгледају флајере о Центру за основну полицијску обуку, да разговарају са нашим кадетима и полазницима Центра, да се сликају са шапкама, а било им је нарочито занимљиво да боје цртеже посебно припремљене за ову прилику.

Бојанку је осмислила и нашу презентацију организовала професорица Зорка Ловре.
- Беби егзит је наставио са већ устаљеном традицијом, одржавајући квалитет манифестације и сјајну атмосферу за најмлађе, али се засигурно можемо похвалити да смо ове године ми били међу најуспешнијима - рекла је проф. Ловре. - Да све буде на време и добро урађено, ангажовао се цео тим људи: проф. Драган Поповић, Тирон Андрић, Предраг Ласица, наши ученици 3. и 4. године, полазници Центра... Сви су се заиста потрудили да се за само два поподнева најмлађим Новосађанима представи занимање полицајца.

Бојанка
Аутор свих цртежа у Бојанки је Никола Поповић, ученик петог разреда ОШ "Васа Стајић" у Новом Саду. Црта невероватно брзо, лако и маштовито.

Галерија слика - Беби егзит

Претходна страна   Горе