Посета представника ИЦИТАП-а Центру
  Контактирајте са  нама у вези Посета представника ИЦИТАП-а Центру  

Контактирајте нас за више информација
X


Представник Канцеларије Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци Министарства правде САД (International Criminal Investigative Training Assistance Program) при Амбасади САД у Београду господин Патрик Вајт, у пратњи своје асистенткиње и господина Душана Михајловића из Бироа за међународну сарадњу и европске интеграције, посетио је 30. октобра 2014. године Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици.
 
Гости су имали прилику да виде школску зграду, објекте у којима се реализује обука, библиотеку и смештајне капацитете Центра. Приказана је и презентација о концепту и динамици основне полицијске обуке, начину селекције кандидата и вредновања знања, вештина и ставова стечених током обуке, сарадњи са осталим организационим јединицама МУП-а, другим институцијама и локалном заједницом.
 
По завршетку посете господин Вајт је исказао задовољство оним што је видео и закључио да је обука изузетно квалитетна, а пошто је и он сам учествовао у реализацији различитих обука за агенте ФБИ у САД, може да каже да основна полицијска обука, која се реализује у Центру у Сремској Каменици, по квалитету не заостаје за обукама у његовој земљи.
 
С. В. и Ж. Ј.
 
Претходна страна   Горе