Полицајци на 16. Фестивалу оптимизма
  Контактирајте са  нама у вези Полицајци на  16. Фестивалу оптимизма  

Контактирајте нас за више информација
X


 

Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици је за викенд, 27. и 28. маја 2017. године, учествовао на 16. Фестивалу оптимизма „Baby Exit“, који је намењен целој породици, а пре свега деци предшколског узраста и основцима. Фестивал на Петроварадинској тврђави, поводом Светског дана породице, организује новосадско удружење грађана ИнтерАрт.

     
Kriminalističko-tehnička radionica Kriminalističko-tehnička radionica Kriminalističko-tehnička radionica
Kriminalističko-tehnička radionica

Као и претходних година, Центар је наступио у оквиру програмске целине која је названа Улица професија, а овог пута смо од активности организовали информисање о полицијској професији, условима за упис као и о самој обуци у Центру; активност за најмлађе - Бојанку „Полиција твој пријатељ и заштитник“, радионицу Безбедност деце у саобраћају и Криминалистичко-техничку радионицу.

Radionica Bezbednost dece u saobraćaju Bojanka „Policija tvoj prijatelj i zaštitnik“
     
Оно што је ове године била новина, која је изазвала велико интересовање, јесте патрола Одељења саобраћајне полиције на скутерима и службени пси ПИ за дежурства и интервенције. Полицијски службеници су својим отвореним ставом и појавом посетиоцима, а пре свега деци, професију полицајац чинили приступачнијом презентујући сегменте свог посла, у складу са овлашћењима. Традиционално, и ватрогасци су се дружили с малишанима.
 
Vatrogasci Vatrogasci Policijski psi PI za dežurstva i intervencije
Patrola Odeljenja saobraćajne policije na skuterima Patrola Odeljenja saobraćajne policije na skuterima Policijski psi PI za dežurstva i intervencije
     
Aikido i džu džucu klub „Vojvodina“ На нашим струњачама за борилачке вештине наступали су и гости из чак три аикидо клуба (Аикидо и џу џуцу клуб „Војводина“, Aikido Ikeda Dojo i Aikido Dojo „Budokan“). Све то је допринело да и ове године наш штанд буде један од најпосећенијих на Фестивалу. Aikido Ikeda Dojo
     
Посебно треба похвалити ангажованост и посвећеност полазница и полазника 14. класе у овим активностима, као и њихову помоћ у осталим пословима који су саставни део реализације наступа Центра на оваквој манифестацији.

31. 5. 2017.

 
Претходна страна   Горе