Поклон Дечјем селу
  Контактирајте са  нама у вези Поклон Дечјем селу  

Контактирајте нас за више информација
X


На иницијативу полазника Центра за основну полицијску обуку, 28. 9. 2017. године, организована је посета деци у Дечјем селу „Др Милорад Павловић“, у Сремској Каменици.

Полазници 14. и 15. класе су претходно организовали акцију прикупљања средстава за куповину поклона деци. Акцији су се придружили и радници Центра, а од прикупљених средстава купљени су слаткиши, као и један телевизор најновије генерације.

Пут Дечјег села кренуло је 28 полазница и полазника и троје старешина из Центра. Како се могло и очекивати, сусрет и дружење штићеника Дечјег села и полазника протекао је у срдачној и дирљивој атмосфери.

   
Речи захвалности у име установе упутио је в.д. директора Мирко Јанкелић, а присутнима се, у име полазника и запослених, обратио помоћник начелника Центра, полицијски саветник Желимир Мрдаљ.
 
 
Промовисање универзалних друштвених вредности један је од примарних циљева основне полицијске обуке, а полазници су својом иницијативом и акцијом која је уследила након ње, још једном показали да су вредности и традиција коју негује Центар, увек у служби грађана, посебно оних којима је заштита и подршка најпотребнија.
 
   
   
   
 

Новосадска тв

О овом догађају можете прочитати и на сајту Мој Нови Сад.
  17. 10. 2017.
   

 

Претходна страна   Горе