Обавештење о конкурсу за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку и о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица
  Контактирајте са  нама у вези Обавештење о конкурсу за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку и о конкурсу за упис 200 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица  

Контактирајте нас за више информација
X


РЕПУБЛИКА СРБИЈА

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

 

В А Ж Н О     О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

 

О КОНКУРСУ
ЗА УПИС 1060 ПОЛАЗНИКА
У ЦЕНТАР ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ
и
О КОНКУРСУ
ЗА УПИС 200 ПОЛАЗНИКА НА
ОСНОВНУ ОБУКУ ПРИПАДНИКА ВАТРОГАСНО-СПАСИЛАЧКИХ ЈЕДИНИЦА

 


Министарство унутрашњих послова обавештава кандидате који су се пријавили на Конкурс за упис 1060 полазника у Центар за основну полицијску обуку да се наставља поступак избора кандидата, који је услед погоршања епидемиолошке ситуације на територији Републике Србије обустављен. О датуму и месту обављања лекарских прегледа и квалификационог испита кандидати ће бити благовремено обавештени.

За све ближе информације контакт телефон Центра за основну полицијску обуку: 021/462-033.

 

 

Министарство унутрашњих послова обавештава кандидате који су се пријавили на Конкурс за упис 200 полазника на Основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица, да се наставља поступак избора кандидата, који је услед погоршања епидемиолошке ситуације на територији Републике Србије обустављен. О датуму и месту обављања лекарских прегледа и квалификационог испита кандидати ће бити благовремено обавештени.

За све ближе информације контакт телефони Националног тренинг центра за ванредне ситуације су: 011/274-1044 и 011/274-0450.

14.8.2020. године

Претходна страна   Горе