Меморијални турнир Владимир Грандић
  Контактирајте са  нама у вези Меморијални турнир Владимир Грандић  

Контактирајте нас за више информација
X


Радници Министарства унутрашњих послова окупили су се 5. 4. 2014. у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици на петом Меморијалном турниру у малом фудбалу „Владимир Грандић“ посвећеном трагично настрадалом колеги који је 12. априла 2009. године изгубио живот супротстављајући се четворици разбојника. 

Синдикат српске полиције организује ово такмичење сећајући се и осталих колега - хероја који су изгубили животе радећи свој свакодневни посао.
 
Државни секретар МУП-а Владимир Божовић обратио се учесницима Турнира, породици Грандић, начелници Центра Биљани Пушкар, представницима Новосадског одреда Жандармерије Милану Поповићу и Зорану Олујићу, начелнику Одељења саобраћајне полиције у Новом Сада Миловану Глођовићу, председнику ИПА регије Нови Сад Милораду Петковићу и прогласио Турнир отвореним.
 
- Такмичења су прошла у правом спортском духу, у дружењу и сећању на покојног колегу који је некада проводио ђачке дане овде, у Каменици - испричао нам је Глишо Видовић, председник Синдиката.
 
  Glišo Vidović
 
Док су игране утакмице, током преподнева, представници МУП-а, Синдиката и породица положили су цвеће на гроб Владимира Грандића.
 
 
Од 19 екипа, са око 200 учесника, прва места заузели су: Управа саобраћајне полиције Београд, Центар за основну полицијску обуку, Полицијска управа Пријепоље и Синдикална група Нови Београд.
 
 
Најбољи појединци били су: голман Денис Станковић (УСП Београд), стрелац Игор Пајовић (ПУ Пријепоље) са 7 погодака, најбољи играч Драган Томић (ЦОПО) и судија Душан Зорић.
 
 
 
- Нашу екипу чинили су момци из 11. класе - испричао нам је капитен екипе и најбољи играч Турнира, Драган Томић. - Као најмлађи, требало би да смо били и најбољи, али пошто нисмо били у пуном саставу, мислим да смо сасвим добро прошли. У финалу смо се састали са екипом УСП Београд и утакмица је завршена резултатом 3 : 2 за саобраћајце.
 
Јасна Обрадовић
Фото: Ђорђе Јањић
 

 

Претходна страна   Горе