Двоје полазника на Белом двору
  Контактирајте са  нама у вези Двоје полазника на Белом двору  

Контактирајте нас за више информација
X


 
Док на Бели двор сваког лета на доделу Похвалница Њ. к. в. престолонаследника Александра II и принцезе Катарине из свих средњих школа у Србији долази по један најбољи ученик или ученица, као што је то било и за време постојања Средње школе унутрашњих послова, Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици може на овој свечаности имати и више представника који су завршили обуку у периоду након завршетка претходне школске године.
 
Овог лета, 26. јуна 2014, Похвалнице су уручене најбољој полазници 9. класе Александри Рајевић, удатој Смиљанић, која као млађа полицајка ради у ПУ за Град Београд, Управа саобраћајне полиције, СПИ Запад и Петру Кијановићу, најбољем у 10. класи, млађем полицајцу у ППУ Пријепоље, Одељење саобраћајне полиције, Саобраћајна испостава Пријепоље.
 
Двоје младих представника Министарства унутрашњих послова, у свечаним униформама, било је запажено међу 600  најбољих матураната из средњих школа у Србији и Републици Српској.
 
 
Понос, задовољство и узбуђење Александра и Петар су поделили са својим тренерима - Горданом Станојковић и Душаном Мићуновићем и начелником Одељења полиције у ППУ Пријепоље Љубомиром  Станишићем.
 
 
 
Јасна Обрадовић
 

 

Претходна страна   Горе