246 кругова за победу
  Контактирајте са  нама у вези 246 кругова за победу  

Контактирајте нас за више информација
X


Поводом обележавања Дана своје јединице - 9. новембра, Прва бригада Копнене војске Србије, организовала је 2. новембра 2016. године, на Градском стрелишту НС такмичење у стрељаштву у дисциплини гађања пиштољем ЦЗ-99 у кружну мету (50x50 цм) са удаљености од 20 м из стојећег става. Домаћин је била Стрељачка дружина „Нови Сад 1790“ која је стални корисник овог стрелишта.
     
     
   
На такмичењу је учествовало 36 стрелаца из 12 екипа које су чинили представници Војске Србије, Министарства унутрашњих послова и других државних, регионалних и градских органа и организација. МУП је на овом такмичењу имао две екипе, у једној су били полицијски службеници Полицијске управе у Новом Саду, а у другој полицијски службеници запослени у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици.
   

Прво место, са 246 кругова, освојила је екипа Центра за основну полицијску обуку у саставу Желимир Мрдаљ, помоћник начелника Центра, Данило Аврамовић, шеф Одсека за област опште теме о раду полиције и вештине полиције и Владимир Косановић, тренер у Области руковање полицијским оружјем са наставом гађања.

   
     

Вођи тима ЦОПО-а

полицијском саветнику

Желимиру Мрдаљу,

диплому за освојено

прво место уручио је

командант 1. бригаде КоВ,

бригадни генерал

Жељко Петровић.

     
    7. 11. 2016.
     

 

 


 

 
Претходна страна   Горе