Kako stići do Centra


Centar za osnovnu policijsu obuku
(u daljem tekstu COPO ili Centar)

Građani Novog Sada su naš Centar, jednostavno, nazvali „Škola policije“. U želji da Vam pomognemo da se lakše snađete tokom boravka u našem gradu, daćemo Vam nekoliko korisnih informacija o tome kako da najbrže stignete do COPO-a i gde da se smestite tokom prijemnog ispita. Možete pogledati i informacije na
Gugl mapama.


Kako ćete stići do COPO-a?
Ako ste u Novi Sad stigli vozom ili autobusom, odmah ćete po izlasku sa Autobuske ili Železničke stanice naići na stajalište Gradskog saobraćajnog preduzeća. Pravo do Centra u Železničkoj ulici broj 22 u Sremskoj Kamenici, odvešće Vas autobusi sledećih gradskih linija: 68, 71, 72, 73 i 74. Da biste se lakše snašli, prilažemo odgovarajući plan grada, na kome je tačno obeleženo kuda ide linija 71, a stajalište, na kojem treba da izađete, obeleženo je brojem 10 i nalazi se tačno preko puta našeg Centra. I ostale navedene linije idu istom trasom i autobusi staju na istom mestu. Do Centra možete doći i autobusom na liniji 69 koji saobraća nešto drugačijom trasom.

Informaciju o redu vožnje za gradski saobraćaj možete dobiti na telefone (021) 527399 i (021) 527796 ili na veb-adresi
www.gspns.rs


Kako obezbediti smeštaj i ishranu?
S obzirom na to da nismo u mogućnosti da Vam ponudimo smeštaj i ishranu tokom prijemnog ispita, koji traje dva dana, sve informacije o našem gradu možete saznati na sajtu:
www.novisad.org.rs


Dobro došli!

Plan grada