Dobro došli!


Srećna nova 2020Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici jedina je ustanova za osnovnu obuku policije u Republici Srbiji.

Od 2007. ovde se obučavaju devojke i mladići koji su već završili srednju školu. Nastava je predmetno-modularna, traje do godinu dana i realizuje se u učionicama i objektima u krugu Centra.

Proces transformacije Srednje škole unutrašnjih poslova u Centar za osnovnu policijsku obuku počeo je 2005. godine.

Do avgusta 2009. paralelno je radila Srednja škola unutrašnjih poslova (SŠUP) i Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO). Tada je svoje školovanje završila poslednja, 38. klasa učenika Škole, upisana po starom Nastavnom planu i programu.

 


 

 

 

Upis u Centar - konkurs i selekcija

Osnovna policijska obuka - šta i gde uče budući policijski službenici?

Kako stići do Centra?

 

 

Događaji

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

VSJ obustava selekcije Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji su se prijavili na Konkurs za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, objavljen 05. marta 2020. godine u dnevnom listu „Politika“, da se postupak izbora kandidata obustavlja do daljnjeg.

VAŽNO OBAVEŠTENJE o konkursu za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku

Važno obaveštenje Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji su se prijavili na Konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku da se postupak izbora kandidata, usled pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji Republike Srbije, a u cilju prevencije od širenja zarazne bolesti COVID-19,

Konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku

Konkurs za upis 1060 u Centar za osnovnu policijsku obuku KONKURS JE ZATVOREN. Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici ukupno 1060 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca, saobraćajnog policajca, graničnog policajca.

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštenje o konkursu za vatrogasce-spasioce Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji nisu bili u mogućnosti da predaju dokumentaciju po Konkursu za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, objavljenom 05. marta 2020. godine u dnevnom listu „Politika“ sa predviđenim trajanjem do 20. marta 2020. godine.

Edukativni čas „Primena tehnika borilačke veštine Aikidoa“

aikido_1 11. mart 2020. godina. Još jedna sreda i nestrpljenje u sportskoj hali pred još jedan, osamnaesti po redu, edukativni čas. Ovoga puta tema i više nego interesantna „Primena tehnika borilačke veštine Aikido”.

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštenje o konkursu za vatrogasce-spasioce Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji nisu u mogućnosti da predaju dokumentaciju po Konkursu za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno–spasilačkih jedinica, objavljenom 05. marta 2020. godine u dnevnom listu „Politika“ sa predviđenim trajanjem do 20. marta 2020. godine...

Osnovna policijska obuka iz ugla žene

Osnovna policijska obuka iz ugla žene Pogledajte prilog pod nazivom „Policajka" koji je o osnovnoj policijskoj obuci iz ugla žene snimila Prva televizija i emitovala ga 9. marta 2020. godine u emisiji „Exploziv".

Putokazi 2020

Putokazi 2020 Ministarstvo unutrašnjih poslova, zajedno sa Kriminalističko-policijskim univerzitetom, tradicionalno je uzelo učešće na 15. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, na Novosadskom sajmu, 4. i 5. marta 2020. godine.

Međunarodni dan sećanja na poginule policijske službenike

slika_1 6.mart 2020. godine...dvorište Centra...postrojene sve tri klase polaznika, rame uz rame zaposleni i rukovodstvo Centra. Slika koja ostaje u sećanju... a sećanje je jedini svedok da si imao nekog ko možda i nije bio tvoj.

Konkurs za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Konkurs za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica KONKURS JE ZATVOREN 25. MAJA 2020. GODINE Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisuje konkurs za upis 200 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova. Konkurs je otvoren od 5. do 20. marta 2020. godine. Detaljnije...

Služimo Srbiji – obećanje srcem dato!

DSC_0597_Medium Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je 19. februara 2020. godine polaznike 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Кamenici i tom prilikom pokazao da je, kao i do sada, uvek tu za pripadnike svog Ministarstva.

Edukativni čas „Uloga zaštitnika građana u zaštiti ljudskih prava”

shutterstock_285998729_cr-775x265 U organizaciji Odseka za oblast opšte teme o radu policije u bioskopskoj sali Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Кamenici, u sredu 12. 2. 2020. godine, pred oko 150 polaznika 23. klase.

Poklon koji život znači

davalac U dve organizovane dobrovoljne akcije davanja krvi koje su realizovane u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, najhumaniji polaznici 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku su tokom meseca februara 2020. godine prikupili 103 jedinice krvi, a dragocenu tečnost dalo je 20 žena i 83 muškarca.

Edukativni čas „Taktičko-metodički aspekti pojačane kontrole saobraćaja"

10_1 U bioskopskoj sali Centra za osnovnu policijsku obuku, u sredu, 22.01.2020. godine sa početkom u 19 časova, održan je edukativni čas u organizaciji Odseka delatnosti policije, na temu „Taktičko-metodički aspekti pojačane kontrole saobraćaja".

Za obaveštenja sa sajta, upišite mejl

Prijavite se na mailing listu

Izdvajamo

VAŽNO OBAVEŠTENJE o konkursu za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku​

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštavamo kandidate koji su se prijavili na konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku od 21.5.2020. godine, da prilikom dolaska na kvalifikacioni ispit sa sobom ponesu zaštitnu masku za lice, jer je nošenje zaštitnih maski za lice u Centru OBAVEZNO. Ukoliko se ne budu pridržavali naložene mere, neće im biti dozvoljen ulaz u Centar.

#budiodgovoran

COPO PROMOTIVNI SPOT

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici trenutno je u toku obuka polaznika 21. klase, po Konkursu za osnovnu policijsku obuku objavljenom u februaru 2019. godine i obuka 23. i 24. klase, po Кonkursu objavljenom u junu 2019. godine.

MAPA PU I OPŠTINA

Uredba o stručnom osposobljavanju i usavršavanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova

Osnovna policijska obuka - član 32.

Elektronska adresa (imejl) 

Molimo sve naše prijatelje na Fejsbuku, kao i ostale koji nam se e-poštom obraćaju, da prethodno provere da li se informacije koje traže već nalaze na našem sajtu.

Za informacije, pitanja, predloge i komentare u vezi sa selekcijom, pišite nam na mejl ###selekcija@copo.edu.rs.###

Za ostale teme, i dalje nam se obraćajte na mejl adresu ###office@copo.edu.rs.###

Da bismo mogli precizno i blagovremeno odgovarati, molimo kandidate da navedu puno ime i prezime, policijsku upravu za koju su konkurisali kao i svoju adresu.

U vezi sa obukom za vatrogasce-spasioce, pišite na mejl Nacionalnog trening centra za vanredne situacije ###ntc_vs@mup.gov.rs.###

U vezi sa obukom komunalne milicije, informišite se preko sajta Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave ###mduls.gov.rs.###

28. januar 2020. godine

 

 

 

Kalendar događaja

Jul, 2020     *  *
PonUtoSreČetPetSubNed
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Anketa

British Council OSCE Mission to SerbiaKorisni linkovi