- Centar za osnovnu policijsku obuku - Početna :: Centar za Osnovnu Policijsku Obuku ::

Dobro došli!


Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici jedina je ustanova za osnovnu obuku policije u Republici Srbiji.

Od 2007. ovde se obučavaju devojke i mladići koji su već završili srednju školu. Nastava je predmetno-modularna, traje godinu dana i realizuje se u učionicama i objektima u krugu Centra.

Proces transformacije srednje škole u Centar počeo je 2005. godine.

Do avgusta 2009. paralelno je radila Srednja škola unutrašnjih poslova (SŠUP) i Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO). Tada je svoje školovanje završila poslednja, 38. klasa učenika Škole, upisana po starom Nastavnom planu i programu.

 


 

Upis u Centar - konkurs i selekcija

Osnovna policijska obuka - šta i gde uče budući policijski službenici?

Kako stići do Centra?

Događaji

Zlatne ruke 17.klase

IMG_20180814_093503_Custom Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine su 14.avgusta 2018. godine tradicionalno organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

14. klasa COPO-a svečano primljena na posao

MUP U nastavku pročitajte saopštenje Odeljenja za medije i komunikacije povodom prijema u radni odnos više od 1.000 diplomiranih studenata Kriminalističko-policijske akademije, polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i vatrogasaca.

Protiv trgovine ljudima

Protiv trgovine ljudima Centar za osnovnu policijsku obuku je 1.8.2018. godine posetio Igor Jurić osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ koji je polaznicima 15. klase Centra za osnovnu policijsku obuku održao dvočasovnu prezentaciju na temu Trgovina ljudima.

I dalje humani

15. klasa COPO - dobrovoljno davanje krvi Polaznici tri voda 15. klase Centra za osnovnu policijsku obuku još jednom su pokazali svoju humanost tako što su se 31. jula 2018. godine odazvali inicijativi za dobrovoljno davanje krvi.

OBAVEŠTENJE za Beograđane

Obaveštenje COPO Obaveštavamo kandidate koji su konkurisali po Konkursu od 26. januara 2018. godine i koji su na spisku odabranih kandidata za PU za grad Beograd, a nisu dobili poziv da se jave u Centar na obuku, da za više informacija pozovu na telefon +381 (0) 21 462032.

Vrlo dobro! Služimo Srbiji!

zastava-sluzimo-srbiji-150-cm-x-70-cm_1_3_1 Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležavaju se u sećanje na 1862. godinu kada je srpska Žandarmerija odigrala presudnu ulogu u događaju kod Čukur česme u Beogradu. Ove godine Dan policije je obeležen u devet gradova.

Spisak primljenih kandidata za vatrogasno-spasilačke jedinice

primljeni_kandidati_VSJ Po konkursu koji je objavljen 11.08.2017. godine i 24.11.2017. godine, za upis polaznika kursa za Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, prima se...

Spisak primljenih kandidata za PU za grad Beograd

primljeni_kandidati Po konkursu koji je objavljen 26.01.2018. godine, za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za područje Policijske uprave za grad Beograd, prima se 281 kandidat...

Obaveštenje

Obaveštenje Obaveštavamo kandidate koji su se prijavili na konkurs za upis u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, objavljen 26. januara 2018. godine, a koji do sada nisu pozivani na selekciju ili nisu obavešteni o ishodu selekcije, da će selekciona procedura...

Široko srce COPO-a

Široko srce COPO-a Moto ovogodišnjeg Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi glasi: „Budite tu za druge. Dajte krv. Podarite život“.

Računajte na nas

Logorovanje 15. klase COPO Na osnovu Plana realizacije obuke 15. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u vremenu od 7.5. do 21.5.2018. godine, u Nastavnom centru „Mitrovo Polje” realizovana je terenska obuka za 139 polaznika polaznika (99 muškarca i 40 žena) 15. klase osnovne policijske obuke...

Konkurs za vatrogasno-spasilačke jedinice

Konkurs za vatrogasno-spasilačke jedinice Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 100 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.

Konkurs za upis na osnovnu policijsku obuku

Konkurs za osnovnu policijsku obuku Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 549 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova, za potrebe Policijske uprave za grad Beograd i 351 polaznika za potrebe sledeće 22 policijske uprave.

Dan otvorenih vrata u policijskim upravama

Dan otvorenih vrata u PU Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva zainteresovane koji su se prijavili na konkurs objavljen 26. januara 2018. godine, kao i drugima koji to žele, da prisustvuju Danu otvorenih vrata, da se informišu i postave pitanja o policijskoj profesiji, selekciji i obuci

Izdvajamo

  TRENUTNO NIJE   RASPISAN KONKURS

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici trenutno je u toku obuka polaznika 15. i 16. klase, primljеnih na osnovu Konkursa za osnovnu policijsku obuku objavljenog u decembru 2016. godine i 17. klase, na osnovu konkursa iz januara 2018. godine.

U toku je selekcija kandidata na osnovu Konkursa za osnovnu policijsku obuku objavljenog u junu 2018. godine.

MAPA PU I OPŠTINA

Uredba o stručnom osposobljavanju i usavršavanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova

Osnovna policijska obuka - član 32.

Elektronske adrese (e-adrese) 

Molimo sve naše prijatelje na Fejsbuku, kao i ostale koji nam se e-poštom obraćaju, da prethodno provere da li se informacije koje traže već nalaze na našem sajtu.

Za informacije, pitanja, predloge i komentare i dalje nam se obraćajte na staru adresu ###office@copo.edu.rs###

Adresa ###selekcija@copo.edu.rs### namenjena je samo onima koji su se prijavili za upis na osnovnu policijsku obuku. Da bismo mogli precizno i blagovremeno odgovarati, molimo kandidate da navedu puno ime i prezime, JMBG, policijsku upravu za koju su konkurisali kao i svoju adresu.

Srdačan pozdrav

Centar za osnovnu policijsku obuku

7. mart 2016. godine

 

 

 

Kalendar događaja

Avgust, 2018     *  *
PonUtoSreČetPetSubNed
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Anketa

Koju informaciju najčešće tražite na ovom sajtu?

Rezultate sa prijemnog ispita
O datumu početka kursa za primljene polaznike
O datumu raspisivanja novog konkursa
O uslovima potrebnim za upis u COPO
O sadržaju prijemnog ispita
O klasama koje su ranije završile SŠUP
Ostalo

Ukupno: 3456 glasova
British Council OSCE Mission to SerbiaKorisni linkovi