Dobro došli!


Srećna nova 2021Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici jedina je ustanova za osnovnu obuku policije u Republici Srbiji.

Od 2007. ovde se obučavaju devojke i mladići koji su već završili srednju školu. Nastava je predmetno-modularna, traje do godinu dana i realizuje se u učionicama i objektima u krugu Centra.

Proces transformacije Srednje škole unutrašnjih poslova u Centar za osnovnu policijsku obuku počeo je 2005. godine.

Do avgusta 2009. paralelno je radila Srednja škola unutrašnjih poslova (SŠUP) i Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO). Tada je svoje školovanje završila poslednja, 38. klasa učenika Škole, upisana po starom Nastavnom planu i programu.

 


 

 

 

Upis u Centar - konkurs i selekcija

Osnovna policijska obuka - šta i gde uče budući policijski službenici?

Kako stići do Centra?

 

 

Događaji

Humanost i u doba korone

1_4 Pandemija korona virusa donela je novu stvarnost ljudima širom sveta. Strah od neizvesnosti kako će i kada završiti pandemija koja je do sada odnela na hiljade života, ostavila je ljude u panici i nastojanju da se prilagode na novu svakodnevnicu.

Promocija 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku

Promocija 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku Svečana promocija 536 polaznika 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, koji su primljeni u radni odnos u Ministarstvo unutrašnjih poslova, održana je u Nastavnom centru „Makiš“ 24.9.2020. godine.

Promocija 21. klase Centra za osnovnu policijsku obuku

Promocija 21. klase Centra za osnovnu policijsku obuku Polaznici 21. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, kao novi pripadnici policije predstavljeni su na centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije 7.6.2020. godine.

Obaveštenje o konkursu za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštenje o konkursu za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava da se nastavlja postupak izbora kandidata koji su se prijavili na Konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i kandidata koji su se prijavili na Konkurs za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

Konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku

Konkurs za upis 1060 u Centar za osnovnu policijsku obuku KONKURS JE ZATVOREN. Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici ukupno 1060 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca, saobraćajnog policajca, graničnog policajca.

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštenje o konkursu za vatrogasce-spasioce Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji nisu bili u mogućnosti da predaju dokumentaciju po Konkursu za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, objavljenom 05. marta 2020. godine u dnevnom listu „Politika“ sa predviđenim trajanjem do 20. marta 2020. godine.

Edukativni čas „Primena tehnika borilačke veštine Aikidoa“

aikido_1 11. mart 2020. godina. Još jedna sreda i nestrpljenje u sportskoj hali pred još jedan, osamnaesti po redu, edukativni čas. Ovoga puta tema i više nego interesantna „Primena tehnika borilačke veštine Aikido”.

Obaveštenje o konkursu za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Obaveštenje o konkursu za vatrogasce-spasioce Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava kandidate koji nisu u mogućnosti da predaju dokumentaciju po Konkursu za upis 200 polaznika na Osnovnu obuku pripadnika vatrogasno–spasilačkih jedinica, objavljenom 05. marta 2020. godine u dnevnom listu „Politika“ sa predviđenim trajanjem do 20. marta 2020. godine...

Osnovna policijska obuka iz ugla žene

Osnovna policijska obuka iz ugla žene Pogledajte prilog pod nazivom „Policajka" koji je o osnovnoj policijskoj obuci iz ugla žene snimila Prva televizija i emitovala ga 9. marta 2020. godine u emisiji „Exploziv".

Putokazi 2020

Putokazi 2020 Ministarstvo unutrašnjih poslova, zajedno sa Kriminalističko-policijskim univerzitetom, tradicionalno je uzelo učešće na 15. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, na Novosadskom sajmu, 4. i 5. marta 2020. godine.

Međunarodni dan sećanja na poginule policijske službenike

Međunarodni dan sećanja na poginule policijske službenike 6.mart 2020. godine... dvorište Centra... postrojene sve tri klase polaznika, rame uz rame zaposleni i rukovodstvo Centra. Slika koja ostaje u sećanju... a sećanje je jedini svedok da si imao nekog ko možda i nije bio tvoj.

Konkurs za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Konkurs za upis 200 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica KONKURS JE ZATVOREN 25. MAJA 2020. GODINE Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisuje konkurs za upis 200 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova. Konkurs je otvoren od 5. do 20. marta 2020. godine. Detaljnije...

Za obaveštenja sa sajta, upišite mejl

Prijavite se na mailing listu

Izdvajamo

Trenutno nije otvoren konkurs

Obaveštavamo kandidate koji su se prijavili na konkurs za upis 1060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku od 21.5.2020. godine, da prilikom dolaska na kvalifikacioni ispit sa sobom ponesu zaštitnu masku za lice, jer je nošenje zaštitnih maski za lice u Centru OBAVEZNO. Ukoliko se ne budu pridržavali naložene mere, neće im biti dozvoljen ulaz u Centar.

#budiodgovoran

COPO PROMOTIVNI SPOT

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici trenutno je u toku selekcija kandidata po Konkursu za osnovnu policijsku obuku objavljenom u maju 2020. godine.

MAPA PU I OPŠTINA

Uredba o stručnom osposobljavanju i usavršavanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova

Osnovna policijska obuka - član 32.

Elektronska adresa (imejl) 

Molimo sve naše prijatelje na Fejsbuku, kao i ostale koji nam se e-poštom obraćaju, da prethodno provere da li se informacije koje traže već nalaze na našem sajtu.

Za informacije, pitanja, predloge i komentare u vezi sa selekcijom, pišite nam na mejl ###selekcija@copo.edu.rs.###

Za ostale teme, i dalje nam se obraćajte na mejl adresu ###office@copo.edu.rs.###

Da bismo mogli precizno i blagovremeno odgovarati, molimo kandidate da navedu puno ime i prezime, policijsku upravu za koju su konkurisali kao i svoju adresu.

U vezi sa obukom za vatrogasce-spasioce, pišite na mejl Nacionalnog trening centra za vanredne situacije ###ntc_vs@mup.gov.rs.###

U vezi sa obukom komunalne milicije, informišite se preko sajta Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave ###mduls.gov.rs.###

28. januar 2020. godine

 

 

 

Kalendar događaja

Januar, 2021     *  *
PonUtoSreČetPetSubNed
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Anketa

British Council OSCE Mission to SerbiaKorisni linkovi