Град Нови Сад поклонио ЦОПО-у две „шкоде рапид“
  Контактирајте са  нама у вези Град Нови Сад поклонио ЦОПО-у две „шкоде рапид“  

Контактирајте нас за више информација
X


Градоначелник Града Новог Сада, господин Милош Вучевић уручио је, 12. новембра 2015. године, донацију Центру за основну полицијску обуку симболичном предајом кључева за два нова возила марке „шкода рапид“ начелници Центра, госпођи Биљани Пушкар.

Градоначелник је изразио своје уверење да ће ова донација допринети унапређењу услова рада Центра и полициј е и захвалио се запосленима у Центру на њиховом ангажовању током обуке 360 младих новосадских полицајаца, који већ дају свој допринос безбеднијем животу у Новом Саду. Господин Вучевић је истакао значај полицијске обуке за укупну безбедност грађана у Србији, нагласио да је Град поносан што се Центар налази на његовој територији и обећао да ће му и даље помагати у оквиру својих могућности.

Начелник Одељења за стручно образовање и обуку, Александар Ђорђевић На донацији су се, поред начелнице Центра, захвалили и начелник Управе за стручно образовање, оспособљавање, усавршавање и науку, доц. др Александар Ђорђевић, као и заменик шефа Кабинета, господин Светозар Радић.

И овом приликом истакнута је и потврђена деценијама дуга и нераскидива веза, некада Средње школе унутрашњих послова, а сада Центра за основну полицијску обуку, са Новим Садом, Новосађанима и гостима овог града. Запослени и полазници Центра врло радо учествују и пружају подршку многобројним спортским, културним и привредним дешавањима, као и хуманитарним акцијама у граду и на овај поклон, гледају као на потврду дугогодишњег пријатељства.

Захваљујемо се Граду Новом Саду и свим Новосађанима на овом вредном поклону!

 

Александар Ђорђевић, Милош Вучевић и Биљана Пушкар

Претходна страна   Горе